FLORO-8 30X
SPECIÁLIS - GYÓGYÁSZATI CÉLRA SZÁNT - TÁPSZER
Javallat: Antibiotikumos kezelés, vagy gyomor-és bélrendszeri fertőzés esetén, illetve ennek következtében kialakult hasmenés esetén javasolt.

Felhasználási javaslat: Felnőtteknek naponta 2x1 kapszulát javasolt bevenni, lehetőleg reggel és este. Gyermekeknek (4 éves kor felett) 1 kapszulát folyadékkal lenyelni, vagy 1 kapszula tartalmát vízzel, vagy egyéb nem meleg folyadékkal elkeverve meginni. Antibiotikumos kezelés esetén a Floro-8 kapszula alkalmazását az antibiotikus terápia első napján javasolt elkezdeni és az antibiotikum szedésének befejezését követően további egy hétig javasolt folytatni. A Floro-8 kapszula és az antibiotikum tartalmú gyógyszer bevétele között legalább 3 óra teljen el.
 
Aktív összetevők 1 kapszula tartalmaz 2 kapszula tartalmaz 100 gramm termékben
Élőflóra 1 milliárd 2 milliárd 1,78x1011 CFU
Inulin 63 mg 126 mg 10,8 g

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Nem használható egyedüli tápanyagforrásként. Gyermekektől elzárva tartandó. A készítmény bármely összetevőjével szembeni allergia, túlérzékenység esetén fogyasztása ellenjavallt! A javasolt napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Csak a csomagoláson feltüntetett minőség megőrzési időn belül szabad felhasználni. A készítmény használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Immunhiányos állapotban alkalmazása nem javasolt. Ügyeljen rá, hogy ne nyelje le a szilikagél tasakot! Ne vegye ki a dobozból!

Vegetáriánus termék!
floro-8_30x